Sisältöön »

Tietopankki

fiilis-alasivu999520603.jpg
 

Grafitrio Oy - Modernin viimeistelytekniikan edelläkävijä

Yrityksestä

Olemme yksityinen suomalainen yritys, joka auttaa painotaloja menestymään. Pohja toiminnallemme ”muurattiin” 1986, kun Grafitrio Oy perustettiin. Joten vahvaa kokemusta, todellista tietotaitoa ja laajaa näkemystä graafisen alan toiminnasta ja kehittymisestä löytyy.


Tuotteet

Viimeistely ratkaisee tuloksen!

Maahantuomme modernia viimeistelytekniikkaa (jälkikäsittelylaitteita) alan johtavilta valmistajilta. Olemme edelläkävijä viimeistelyn tekniikassa ja innovaatioissa. Grafitrio Oy on tuonut ensimmäisenä markkinoille useita laitteita ja ratkaisuja, jotka ovat mullistaneet viimeistelyn Suomessa. Mainittakoon muun muassa Morgana AutoCreaser, Morgana DigiFold, Morgana DocuMaster ja Uchida Aerocut.

Seuraa kotisivujamme tai kysy!


Huolto

Panostamme myös huoltoon

Grafitrio Oy:n oma huolto-organisaatio takaa laitteiden sulavan toimivuuden. Säännölliset tehdaskoulutukset varmistavat huoltomme korkean ammattitaidon. Panostamme kattavaan käyttökoulutukseen asennuksen yhteydessä. Tämä tärkeä asia takaa laitteiden oikean ja pitkäikäisen käytön. Huoltohintamme ja varaosat ovat meillä kohtuu hintaisia kun taustalla on pieni ja joustava organisaatio.

Huoltosopimukset

Huollatko autosi säännöllisin väliajoin? Kaikki mekaaniset laitteet kaipaavat säännöllistä huoltoa, niin myös viimeistelylaitteet. KYSY määräaikaishuoltosopimusta. Teemme myös terähuoltosopimuksiapaperileikkureille.

Uutuutena

Kauttamme myös paperileikkureiden lakisääteiset vuosi- / turvatarkastukset.


Asiakaskuntamme

Kaikki graafisen alan painotalot, jotka elävät tätä päivää, uskovat ja katsovat valoisasti tulevaisuuteen. Ei väliä millä värjäät paperia: mustesuihkulla, digillä tai offsetilla, tuotteemme ja ratkaisumme viimeistelyyn kiinnostavat sinua varmasti. Myöskään painotalon koolla ei ole väliä, sillä asiakkaitamme ovat niin yhden hengen ”micro painotalot” kuin myös alan ”suurimmat ja kauneimmat” yritykset.


Missio

Toimitamme painotaloille viimeistelyratkaisuja, joilla tehostetaan tuotantoketjua ja parannetaan painotalon tuotevalikoimaa ja sen myötä kilpailukykyä.


Miten?

Kartoitamme nykytilanteen ja etsimme yhdessä asiakkaamme kanssa entistä paremmat viimeistelyratkaisut, joiden avulla painotalo voi laajentaa tuotevalikoimaansa ja tarjota uusia, kiinnostavia tuotteita, joilla heidän loppuasiakkaansa parantaa kilpailukykyään ja myyntiään.

 
 

Ota yhteyttä

Jätä tämä tyhjäksi