Sisältöön »

Palvelut

fiilis-alasivu999520603.jpg
 

Päivitystakuu

Meiltä ostat koneen rauhallisin mielin. Voit lähteä liikkeelle pienellä ja edullisella laitteella niin leikkurissa, vihkolinjassa, nuuttarissa, laminaattorissa ym. Kun Sinulle tulee positiivinen ongelma, elikkä hankittu viimeistelylaite ei riitä, ja vaihdat järeämpään, saat aina reilun hyvityksen vanhan ostohinnasta vaihdossa uuteen. 

Esimerkki: Paavo Painajalla on ongelma. Sylinteriheikku on nurkassa, mutta digipainamisen mukanaan tuomat muutamista kymmenistä aina muutamien satojen painoksiin eivät houkuta Cylinterin tunnin kuntoonlaittoon. Eikä sitä kartonkia oikein taiteta ilman nuuttausta. No Paavo ei kauaa mieti, kun soittaa Grafitrioon ja saa loistavan tarjouksen käsinuuttauskoneesta, jonka yön yli nukuttuaan hyväksyy. Paavo on näet lopen kyllästynyt vahtimaan alihankintojen aikatauluja ja hommaamaan niille kyytejä.

Muutaman kuukauden kuluttua Paavo huomaa nuuttaavansa käsinuuttarilla myös vähän isompia määriä, kuin mitä alun perin suunnitteli, kun se Cylinteri on niin vaivalloinen. Puhelin kouraan ja puhelu GT:n miehelle. Paavo saa vaihdossa käsinuuttarista uuteen, jalkapolkimella varustettuun sähkönuuttariin, koneesta melkein alun perin maksamansa hinnan. Sekös Paavoa naurattaa.

Ei mene pitkään ja Paavo toteaa sähkönuuttarin liian hitaaksi kasvaville nuuttausmäärille ja tilaa siltä istumalta Grafitriosta imualisteisen automaattinuuttarin ja saa edelleen vaihdossa reilun hyvityksen vanhasta uuteen. Seuraavana suvena Paavo paukuttaa jo naapureidenkin nuuttaukset, koska Paavolla on pisnesvaisto kohdillaan. Ja käsittämättömän helppokäyttöinen ja nopea nuuttari, jolla voi myös perforoida.

Ja mehän emme mitään koukkuja harrasta, eli tässä on täysin reilu peli kyseessä. Kysy vaikka Paavolta! Tai meiltä!

Päivitystakuu: koneen hyvityshinta putoaa tietyn % koneen alkuperäisestä hinnasta kuukaudessa 12 kk:n ajan, vaihdossa isompaan malliin.

 

Ota yhteyttä

Jätä tämä tyhjäksi